De kettingladder

Vorig jaar bestudeerde ik de sieradenchaos in mijn slaapkamer. Tientallen vaak zware kettingen hingen totaal verstrikt aan een piepklein sieradenboompje, waardoor ik 1: Niet meer zag wat voor mooie kettingen ik eigenlijk allemaal had, en 2: Ze er met geen mogelijkheid vanaf kon krijgen als ik er eentje wilde dragen.

Toen ik op een dag bij Loods5 liep te kwijlen, kwam ik een mooi, scherp geprijsd trappetje tegen. Ik wist meteen waarvoor ik ‘m wilde gebruiken. Zie het leuke en praktische resultaat hieronder!

Kettingtrappetje

Advertenties

5 thoughts on “De kettingladder

  1. ah.. daarvoor kun je dus zo’n ladder gebruiken!! Ik zag er laatst ook één en vroeg me af hoe je zo’n deco-ladder nu moest gebruiken als je hem niet mag gebruiken om op te staan om het plafond te witten 🙂 Thanks voor de tip!

  2. Pingback: Kaartenrek voor de Hamsteraar | Gekkiggeitje

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s