“Sex and the city…”

Oké. Voordat ik verder schrijf, moet ik eerst iets opbiechten: De tv-serie ‘sex and the city’ is mijn ultieme guilty pleasure. De hippe columnschrijfster Carrie Bradshaw die met haar drie beste vriendinnen geniet van de crème de la crème van Manhattan. Alles even hip, duur en mooi. Echt, ik smul ervan.

Vandaag voelde ik me even ontzettend ‘sex and the city’. Als de prachtige Carrie Bradshaw (omringd door Knappe Kerels) flanerend door Manhattan na het shoppen, onderweg naar een trendy restaurantje. Met in haar handen net iets teveel tassen gevuld met nieuwe aankopen van Prada, Dolce&Gabbana en Gucci.

Eerlijk is eerlijk: Vervang in mijn geval New York door kaasstad Alkmaar, het flaneren door slenteren, het trendy restaurant door een frietje van de Vlaminck, de nieuwe Prada’s door schoenen van €16,90 van Van Haren en de Knappe Kerels door Duitsers in Jezussandalen.

Maar hé, who cares? Ik voelde me ‘sex and the city’. En Carrie Bradshaw was er niks bij!

new shoes

PS: Van die schoenen ( die bedoeld zijn voor een bruiloft) ga ik overigens heel veel spijt krijgen als ik er dinsdag een hele dag op heb gestaan… Maar ja, het oog wil ook wat… 😉

Advertenties

3 thoughts on ““Sex and the city…”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s