Arrival of the birds & Transformation

Even een kort blogje ter inspiratie. Ik kan jullie dit stuk muziek niet onthouden. Of eigenlijk deze twee stukken muziek die in onderstaand clipje prachtig aan elkaar zijn geplakt. Het zijn twee nummers van The Cinematic Orchestra en ik vind ze zo ongelofelijk wonderschoon en prachtig en inspirerend en hoopvol. Wie mij al langer kent, weet dat ik deze youtubelink al een aantal jaar voortdurend achter me aansleep. Af en toe vergeet ik ‘m heel even, maar hij komt altijd als een boemerang weer bij me terug.

Doe, voordat je op de link klikt, het volgende:
1. Zet je boxen volledig open.
2. Ga lekker onderuit zitten. Of nog beter: Liggen.
3. Doe je ogen dicht.
4. Klik op play (oké, daar moet je je ogen misschien heel even voor open doen).
5. Enjoy!

Advertenties

6 thoughts on “Arrival of the birds & Transformation

  1. Ik had het al eens van je gehoord, maar het is idd prachtig!! Jammer dat het geluid van mijn oude p.c. niet zo optimaal is. Lijkt me mooi op een cd of dvd?

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s