Bergen granny’s en zeeën van tijd…

Zoals ik eerder al schreef in de blog ‘Totally Hooked’ heb ik Granny Squares leren haken van mijn plastic oma. Echte granny’s dus. In december 2012 begon ik enthousiast granny’s te haken met de bedoeling er een grote deken van te maken. In al mijn onervarenheid en enthousiasme kocht ik erg dunne bolletjes katoen en ben ik gestart met een erg dunne haaknaald. Dat schiet natuurlijk niet erg op als je flink meters wilt maken… Het lijkt er dan ook op dat ik mijn doel om voor kerst 2013 klaar te zijn, niet ga halen. Maar ik zou Maaike niet zijn, als ik daar geen uitdaging in zou zien. Of toch mijn streefdatum een jaartje uitstellen…?

IMG_20131002_170644 IMG_20131002_171739 IMG_20131002_171616

Advertenties

3 thoughts on “Bergen granny’s en zeeën van tijd…

  1. ach wat maakt het uit dat het wat langer duurt
    zolang je er maar plezier bezig bent
    en het blijft zo lekker bij je
    dus gewoon doorgaan
    komt vanzelf wel af

  2. Pingback: Projecten op stapel | Gekkiggeitje

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s