Genieten met de hoofdletter G

Soms vragen mensen mij waarom ik zo gehecht ben aan mijn huis. Ik kan het niet goed uitleggen, maar onderstaande foto is precies de reden dat ik zo van mijn huisje houd. Ik nam ‘m op een mooie nazomeravond in mijn eigen achtertuin aan het water. Een klein huisje, maar vol met Heerlijke Hoekjes. Ik ben nog nooit op een fijnere plek geweest dan in mijn eigen ‘steegje’. En dat is Genieten met de hoofdletter G.

IMG_20130928_182807

Advertenties

3 thoughts on “Genieten met de hoofdletter G

  1. zeker weten, ook ik kan het weten, heb daar heerlijk een maandje mogen vertoeven en ik voelde met er erg thuis! Net vakantie vieren!!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s