Winters Blauw

Wie in de afgelopen jaren regelmatig in mijn huisje is geweest, heeft gezien dat ik alle roodtinten langzaam de deur uit heb gewerkt en dat alle accessoires inmiddels uit het blauwe kleurenschema komen. In de zomer is blauw een frisse tegenhanger voor alle warme kleuren die horen bij het zonnige seizoen, in de winter is blauw de koele kalme kleur die zo past bij het seizoen waarin alles ‘on hold’ staat.

Alle leuke zelfmakers die ik tegenkom in tijdschriften, folders en boeken, plak ik in een mooi ‘inspiratieschrift’. Toen ik er laatst doorheen bladerde, kwam ik leuke papieren bloemen tegen. Als juf merk ik vaak hoe leuk kinderen het vinden om papieren kleedjes te knippen, maar stiekem vind ik het zelf ook best leuk…

IMG_20131105_213632 IMG_20131105_213326 IMG_20131105_211030 IMG_20131105_210837 IMG_20131105_210518

Zelf doen? 

Je hebt twee vierkante papiertjes nodig waar je waaiertjes van vouwt. Vervolgens knip je een leuk patroon in de waaiertjes en plak je ze aan elkaar vast zodat je een rondje krijgt. Ik heb ervoor gekozen om de bloemen (of sneeuwvlokken natuurlijk!) aan een tak te hangen. Maar je kunt natuurlijk allerlei variaties bedenken! 

Advertenties

3 thoughts on “Winters Blauw

  1. ziet er vrolijk uit
    vind het een leuke inspiratie
    dus wie weet hangt het straks ook bij mij
    thuis en misschien ook in de klas

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s