Hammmmmmmm….. Hé, een vogel!

Ik ben een echte voorjaars/zomermens. De herfst en winter kunnen ook prachtig zijn, maar ik heb er ieder jaar weer moeite mee omdat het in onze jachtige maatschappij lastig is om je tempo een beetje aan te passen aan de seizoenen.

Aan het einde van de middag zag ik vanuit mijn keuken dat er een prachtige zonsondergang was. Ik liet mijn klusjes uit mijn handen vallen om er mediterend op mijn eigen meditatieplatform (lees: vlonder aan een blubbersloot met een drukbevolkte straat op tien meter afstand, maar toch :)) van te gaan genieten.

Tja, geen rust in mijn kont, dus binnen drie minuten stond ik weer binnen om mijn camera te pakken. Ach, dat is ook een vorm van stil-zijn… toch?

IMG_20131123_185113 IMG_20131123_185322 IMG_20131123_185503 IMG_20131123_184558

Oké, deze laatste foto kon ik jullie niet onthouden. Ik betrapte mezelf op deze fantastische kleurencombinatie en moest er stiekem hard om lachen… (Even voor de duidelijkheid: Zo loop ik er niet altijd bij. Het is mijn paardrijd-outfit en de schoentjes stonden toevallig bij de achterdeur… :))

Advertenties

One thought on “Hammmmmmmm….. Hé, een vogel!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s