Bakkie Bloemen

Soms heb je zin om jezelf te verwennen. Ik doe dit bijna iedere week met een bosje verse bloemen. In het voorjaar natuurlijk de narcissen en tulpen die ik langs de kant van de weg koop. In de zomer zet ik vaak grote weelderige bossen met uitbundige bloeiers neer. En in de winter (als de mooiste bloemen schaarser en duurder zijn) koop ik vaak kleine bosjes of losse bloemen om wat kleine vaasjes mee te vullen.

Laatst vond ik (terwijl ik eigenlijk op jacht was naar 5 decembercadeautjes) een leuk kannetje bij de V&D in de uitverkoopbak, en een grappig blauw bord bij de Leen Bakker. In combinatie met het ‘Delfts blauwe bord’ dat ik voor een euro bij de kringloop scoorde, is het best een gezellig hoekje geworden!

IMG_20131124_111926 IMG_20131124_112052

Tip: Bloemen hoeven niet duur te zijn. Bij bijvoorbeeld de Deen heb je al een fris bosje bloemen vanaf €1,95. Als je naar een bloemenzaak gaat, kun je de bloemen zelfs per stuk kopen. Mijn bloemen komen bij Ma d’r Liefjes (http://www.maderliefjes.nl/) vandaan. Eén of twee takjes is vaak al genoeg voor een leuk effect! 

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s