Het gezelligste kamertje

Heb je wel eens nagedacht over hoeveel tijd je op de wc doorbrengt? Ik wel. Ik heb daar namelijk alle tijd voor aangezien ik doorgaans ruimschoots de tijd neem voor de grote boodschap. Een snel rekensommetje leert mij dat ik, als ik per dag zo’n 15 minuten op de wc doorbreng, ik per jaar al bijna vier hele dagen en nachten in het kleinste kamertje doorbreng. En ervan uitgaande dat de gemiddelde vrouw zo’n 81 jaar oud wordt, kom ik er dan op uit dat ik in mijn leven bijna een jaar op de wc zal zitten. Er zijn zelfs websites die beweren mensen in hun leven al gauw zo’n drie jaar op de wc zitten.

Let’s cut to the chase: Als je zoveel tijd op de wc doorbrengt, waarom zou je het er dan niet een beetje gezellig en huiselijk maken…?

IMG_20131210_193953 IMG_20131210_193623 IMG_20131210_193828

Wil je ook graag dat er van die leuke kiwi’s door jouw wc scharrelen? Ik zaagde ze met een figuurzaag uit een plankje, schilderde ze zwart en een klodder lijm houdt ze op hun plaats!

Verder kocht ik wat leuke ‘kapstokhaken’ die ik ook met een lijmpistool vastzette op de deur. Nu nog op zoek naar leuke dingen om eraan te hangen! 

 

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s