Projecten op stapel

Het is een beetje rustig op mijn blog, maar ik zit zeker niet stil. Ik ben met verschillende projectjes bezig, die allemaal nog niet klaar zijn. Zo ben ik natuurlijk nog bezig met mijn ‘granny-deken’ (zie https://gekkiggeitje.nl/2013/10/04/bergen-van-grannys-en-zeeen-van-tijd/), maar ik ben ook een grote deken van hele dikke wol aan het haken (fijn, dat gaat echt veel en veel sneller dan het eerder genoemde project). Ik ben wat plaids aan het afronden maar ik ben ook bezig om voor mezelf een mooi zacht plaid te naaien (beetje gek om massa’s plaids te naaien voor anderen en zelf nog onder een action-dekentje te kruipen). Ik heb wat leuke tekenideeën en er staat een pallet in m’n voortuin waar ik grappige kapstokjes van wil maken. Verder heb ik twee oude houten stoeltjes klaar staan om op te knappen en een paar kringloopaanwinsten waar ik nog alle kanten mee op kan. Maar die grotere projecten bewaar ik waarschijnlijk tot ik het in het voorjaar in de tuin kan doen. En dat heeft dan weer alles te maken met mijn onstuimige schilderkwaliteiten  a la Tante Til van familie Knots (Een kloddertje roze hiiiieeerrrrr, een kloddertje roze daaaaarrrr!!!)

Wat een stuk sneller gaat dan het afronden van projecten, is het verzamelen van leuke ideeën. Januari is bij uitstek de maand om lekker te cocoonen in huis en lezend op de bank allerlei inspirerende plaatjes uit tijdschriften te scheuren. Als mijn plekje tenminste niet door een ander wordt bezet…

To be continued…

IMG_20140112_145909 IMG_20140112_145557 IMG_20140112_145455 IMG_20140112_145637 IMG_20140112_145749

Advertenties

2 thoughts on “Projecten op stapel

  1. Wat een leuke ideeën allemaal.
    Ga eerdaags ook naar de kringloopwinkel hier wat brengen, en natuurlijk zelf wat snuffelen.
    Ook opknappertjes, voor in de tuin.
    Ben benieuwd naar je kapstokjes van het pallethout.
    knuffels voor de poes, groetjes Mir

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s