Ben jij al klaar voor de kou?

Oké, de vogels fluiten alsof het april is, een aantal planten in m’n tuint bloeit nog steeds alsof het nog september is, de eerste tulpen staan op m’n tafel en ik loop nog steeds regelmatig zonder jas naar buiten. Sterker nog: Ik heb nog niet eens een winterjas gekocht.

Dus tja, daar zit ik met m’n handeltje. Superwarme en dikke zelfgemaakte plaids om lekker onder te kruipen op koude winteravonden. Gelukkig blijken die plaids niet alleen bij vrieskou heerlijk. Want zoals ik vorige week al aankondigde, heb ik eindelijk een plaid voor mezelf genaaid (in m’n favoriete kleur blauw). Ik heb ‘m deze week uitvoerig getest en hij komt ruimschoots door de keuring! 🙂

Wil je ook zo’n heerlijk groot plaid waar je helemaal onder past? Dat kan! Ik heb namelijk meteen twee van die mooie blauwe gemaakt. Met veel warme en wollige stofjes op de bovenkant en een superdikke fleecelaag op de onderkant. Verder heb ik ook nog een plaid met voornamelijk bruin- en groentinten ‘in de aanbieding’ en een blauw boxkleed. Interesse? Let me know! Ook als je iets heel anders zou willen hebben!

(Voor een plaid vraag ik op dit moment, afhankelijk van het formaat, zo tussen de 35 en 45 euro. Ik weet dat dat meer is dan je bij de Action voor een dekentje betaalt, maar minder dan dit kan ik er niet voor vragen. Stoffen zijn namelijk erg duurrrr (zolang het me niet lukt om goedkope hippe restpartijen op te kopen), en van de winst kan ik op dit moment gemiddeld een blik soep per plaid kopen… Liefdewerk oud papier dus. ;))

IMG_20140119_113059 IMG_20140119_113325 IMG_20140119_112816 IMG_20140104_210339 IMG_20140104_210545

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s