DIY etagère

Afgelopen vrijdag vierden de bovenbouwjuffen op mijn school hun ‘juffenverjaardag’. We doen dan altijd allerlei leuke activiteiten, maar we worden meestal ook erg verwend. Dit jaar was daar geen uitzondering op!

Eén van de meiden uit m’n klas kwam (nadat ze de dag ervoor subtiel naar mijn lievelingskleur had geïnformeerd) met een ontzettend leuke zelfmaker aanzetten: Een mooie etagère gemaakt van servies. Een leuk idee, zeker in een tijd waarin High Tea’s een populair tijdverdrijf vormen! En ook toevallig, want dit idee staat al enige tijd op mijn ideeënlijstje om samen met de kinderen voor Moederdag te maken. Helaas wil de plaatselijke kringloop niet onderhandelen over de prijs van tweedehands kopjes en schotels… Maar wat niet is, kan nog komen!

IMG_20140208_164937

Advertenties

One thought on “DIY etagère

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s