Zonnigst-Geel

Toen ik in de zomer van 2008 mijn huisje kocht en ik me oriënteerde op welke kleuren ik op de muren wilde smeren, wist ik in een ‘split second’ dat de kleur ‘Zonnigst’ van de VT-wonencollectie absoluut in de slaapkamer terecht moest komen. Tot grote ontsteltenis van mijn klusteam die mij lichtelijk voor gek verklaarden omdat zij nog nooit zo’n gele gele kleur hadden gezien en zeker niet op een muur. “Daar krijg je spijt van”. “Over een maand sta je die muur weer over te schilderen”. “Dat is toch niet fijn, in je slaapkamer!”

Maar een beetje eigenwijsheid is mij niet vreemd. De muur werd geel. En sinds die tijd heb ik, ondanks dat mijn benedenverdieping inmiddels bijna geheel blauw is geworden, nog geen seconde overwogen om de Zonnigst-Gele muur over te schilderen. Wat een heerlijke, blije, lichte, vrolijke, zomerse kleur! Zelfs op druilerige winterdagen als vandaag… Ik doe ‘m noooooit meer weg!

Durf je leven kleur te geven! 

IMG_20140209_144632

Advertenties

7 thoughts on “Zonnigst-Geel

  1. OOOOOOh wat ben ik blij dat ik niet de enigste ben.
    Na een periode in Frankrijk te hebben gewoond vond ik het (terug in Nederland) allemaal zo saai en veilig. Dus…………..slaapkamer zonnebloem geel, kattekamer azure blauw zo ook de logeerkamer. Woonkamer licht terra. En …………..ik ben er nog steeds blij mee.
    Tof hoor Maaike dat je gewoon de kleur in durft.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s