Pretty in Pink

Vroeger stond dit donker eiken jaren 80-kastje bij mijn ouders in de woonkamer. De tv stond erop, mijn speelgoed zat erin. Toen ik in mijn puberteit vond dat mijn mintgroene zolderkamer nodig van kleur moest veranderen, gaf mijn vader me (wonder boven wonder) toestemming om de hele kamer (inclusief deur, houten balken en kozijnen) roze en rood te schilderen. Ook het tv-kastje moest eraan geloven…

Het kastje is meeverhuisd naar mijn eigen huisje en staat in mijn slaapkamer. En eigenlijk bergt hij nog steeds mijn speelgoed op, want al mijn onverkochte creaties worden erin opgeborgen. Een feestje van buiten, een feestje van binnen!

IMG_20131124_111047 IMG_20131124_191335

Tip: Op rommelmarkten en in kringloopwinkels barst het van de oude houten kastjes, vaak voor een prikkie! Met een likje verf maak je er zo weer een eigentijds hip meubelstuk van. En oké, je hoeft ‘m niet persé zulke hysterische kleuren te geven als ik heb gedaan…

Advertenties

5 thoughts on “Pretty in Pink

 1. Ik ken dat, heb zelf twee nachtkastjes (louis XV) geschuurd, gegrond en mooi in schelpewit geschilderd,
  Ze doen dienst in de woonkamer als extra bijzet tafeltjes. De laatjes heel erg makkelijk om rommel (ha ha) in te verzamelen,

 2. Wat een onwijs gaaf kastje!

  Ik denk dat hans me iets aandoet als ik een antiek kastje van hen verf, en dan maakt de kleur nog niet eens uit.
  Jouw kleurkeuze vind ik gaaf!

  Goeten,
  Irene

  Ps wij hebben een gewaagde nieuwe bank gekocht.
  WIT leer met klein zwart naadje.
  Morgen wordt ie bezorgd…….
  (2+3zitter)
  Spannend!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s