Viltslingers

Vorige week had ik zin in een snel-klaar-knutsel-uitprobeersel. Tja. Dat heb je wel eens. Dat resulteerde in onderstaande regenboogviltslingers. Een vrolijk uitprobeersel dat weer leidde tot andere ideeën: Een mobiel van viltstippen, een vliegengordijn, een verjaardagsslinger, etc… Dus wie weet wat er nog volgt!

IMG_20140216_192740 IMG_20140216_193245 IMG_20140216_192952

Zelf maken? Je hebt nodig: Vilt, wol, een kraal en een schaar. Knip zoveel rondjes (of hartjes of iets anders) uit het vilt als je nodig hebt. Maak er twee gaatjes in en rijg de wol er doorheen. Om te zorgen dat hij goed strak blijft hangen, kun je een houten kraal aan de onderkant knopen. Klaar is Kees!  

Advertenties

One thought on “Viltslingers

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s