Wolwinkelen

Goed nieuws! Voor de dichtstbijzijnde winkel met een flinke collectie wol moest ik tot nu toe naar Alkmaar (sinds de winkel in Schagen verdwenen is). Dat was voor de portemonnee wel gunstig, maar onhandig als er NU inspiratie op komt borrelen. Maar nu is in ons eigen winkelcentrum in Anna Paulowna een wolwinkel geopend: Laresa Wol. Dat zag ik niet aankomen! Fijn!

Ik heb natuurlijk meteen een kijkje genomen, en de winkel ziet er goed uit! Naast een uitgebreide collectie in de meest prachtige soorten en kleuren, hebben ze een naaicafé gecreëerd waarin ze workshops gaan geven. Leuk initiatief, hoewel het jammer is dat ze uitgaan van een werkloos publiek omdat de tot nu toe geplande workshops op vrijdagochtend gepland staan. Laten we hopen dat ze ook in de avonduurtjes of in het weekend dingen gaan organiseren! Waarschijnlijk zijn er met mij nog wel meer geïnteresseerde jonge mensen, want breien en haken is hip! 🙂

Al snuffelend in de winkel heb ik me geprobeerd te houden aan mijn moeders vroegere credo: ‘Kijken doe je met je ogen, handjes op je rug!’ Dit lukte bijna. Ik heb de winkel verlaten met slechts één bolletje wol in een lief pastelkleurtje. Daar heb ik leuke plannen mee!

Neem een kijkje op http://www.laresawol.nl. Dan ga ik nu duimen voor een winkel met mooie stoffen en voor een hobbywinkel! 🙂

IMG_20140405_125608

 

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s