Vogelbuideltje

Voor ik met de eer van een ander ga strijken: Dit is niet mijn idee. Ik kwam het idee laatst tegen op http://www.etsy.com en vond het zó leuk dat ik besloot het idee te jatte.. ehh.. lenen! Uiteraard geheel uitgevoerd in de stijl a la Maaike.

IMG_20140411_172329

Zelf maken? Haak een kommetje en een snaveltje. Knip vleugeltjes uit een leuk stofje en naai het snaveltje en de vleugeltjes op het lijfje. Koop een passend ritsje en zoek een mooie stof uit voor de binnenvoering!

Bij deze versie heb ik eerst de binnenvoering in het vogeltje genaaid en heb ik daarna de rits erin gezet. Bij een volgende poging ga ik eerst de rits in het vogeltje zetten en pas daarna de binnenvoering zodat de rits mooi weggewerkt is.

IMG_20140411_172401 IMG_20140411_172436 IMG_20140411_172612

Advertenties

One thought on “Vogelbuideltje

  1. Pingback: Blije Birdies | Gekkiggeitje

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s