Vlinderstruik in een vaas

Gistermiddag was het heerlijk weer en dus heb ik me de hele middag en avond vermaakt met ‘in de tuin wroeten’. Eén van de struiken die een beetje aandacht verdiende, was mijn vlinderstruik die in zijn enthousiasme bezig was om een aantal andere planten te verdrukken. Het zal er wel niet het juiste moment voor zijn (alhoewel de ervaring leert dat de meeste planten redelijk vergevingsgezind zijn), toch ging ik aan de slag met een snoeischaar. En wat doe je met het afgeknipte hout als dat zulke mooie bloeiende takken zijn? Juistem. In een vaas zetten! (uiteraard nadat ik buiten eerst zorgvuldig alle spinnen en andere kriebelbeestjes eruit had geschud).

IMG_20140501_163845 IMG_20140501_164422

 

 

Advertenties

One thought on “Vlinderstruik in een vaas

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s