Summer Smoothie

Mmmm… Het voorjaar is echt begonnen en dat betekent FRUIT! Aan het einde van de winter komen de peren en geïmporteerde bananen zo’n beetje m’n neus uit, maar gelukkig is er nu weer van alles te verkrijgen!

En wat is er nu lekkerder dan een verse smoothie?! Meestal gebruik ik fruit dat al net iets te lang op de fruitschaal ligt. In dit geval banaan, peer, druiven en aardbeien. Verder een beetje yoghurt en soms wat sap (in de smoothie hieronder deed ik wat cranberrysap). Als de smoothie niet zo zoet is, doe ik er vaak nog wat honing doorheen. En als ik de smoothie wil bewaren tot de volgende dag (omdat ik meestal veel te veel maak) doe ik er nog wat citroensap doorheen. Zo verkleurt de smoothie niet!

JUM! Enjoy!

IMG_20140511_221024 IMG_20140511_221237

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s