Post Post Post

Som heb je dat gewoon. Dat je zin hebt om post te sturen. Ik heb altijd veel brieven en kaartjes gestuurd, maar sinds bijna alles via de e-mail gaat, is dat alleen maar meer geworden.

Nu zat ik dit weekend in mijn stapels knipsels, plaatjes en mooie spreuken te wroeten. Ik kwam een aantal spreuken en afbeeldingen tegen waarvan ik meteen wist naar wie ik die wilde sturen. Dus hup, stapel enveloppen en kaarten erbij, postzegels, stickers en washitape, en knutselen maar! Hieronder het vrolijke resultaat. Denk je dat er iets voor jou bij zit???

IMG_20140518_201622 IMG_20140518_200441 IMG_20140518_200736

Laatst zat er een leuke doe-het-zelf-slinger in de Flow, met de tekst ‘Ik ben blij met jou’. Een aantal jaar geleden kreeg ik onderstaand ingelijst tekeningetje van een vriendin. Een dierbaar cadeautje! En dus was er geen twijfel over mogelijk voor wie ik de slinger zou gaan maken. Nou, hij is onderweg hoor!

IMG_20140518_201917 IMG_20140518_201720 IMG_20140518_201211 IMG_20140518_201405

Waar ik verder nog mee bezig ben: Er zijn in deze digitale tijd allerlei leuke Post-Projecten zoals Postcrossing (waarbij je kaarten over de hele wereld verstuurt en ontvangt). Daar ben ik me een beetje in aan het verdiepen. Superleuke projecten natuurlijk, maar het is wel wéééér een extra hobby… To Post Or Not To Post, That’s The Question…

(Sorry voor de onscherpe foto’s. Heb nog een beetje moeite om de camera van m’n nieuwe telefoon scherp te stellen…)

Advertenties

3 thoughts on “Post Post Post

  1. Pingback: Kaartenrek voor de Hamsteraar | Gekkiggeitje

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s