Relax, take it easy!

Wie niet beter weet, denkt waarschijnlijk dat deze titel van het liedje van Mika op de stilte op mijn blog slaat. Nee hoor, no worries! Het is hier weliswaar wat rustig, maar op de achtergrond gebeurt er genoeg. Hetzelfde liedje als altijd: Duizend verschillende projectjes, en ze zijn geen van allen af. En eerlijk is eerlijk, deze tijd van het jaar nodigt behoorlijk uit om met een boek of tijdschrift in het zonnetje te gaan zitten niksen. En dus laat ik me geregeld op de kussens op de vlonder aan mijn fijne slootje vallen om daar eens rustig te gaan liggen bedenken wat ik allemaal zou kunnen maken als ik zin zou hebben om overeind te komen… 🙂

Vandaag heb ik wel een projectje afgemaakt. Twee zelfs. Of nee, eigenlijk drie! Twee superleuke (al zeg ik het zelf) schelpenmobiels en een soort windgong die in de wind klinkt alsof het regent. Ik kan er alleen nog geen foto’s van maken, want ze hangen nog niet op een fotogenieke plek. Zodra het me is gelukt om in m’n boom te klauteren en ze daar op te hangen, kun je ze hier verwachten!

Advertenties

One thought on “Relax, take it easy!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s