Een op afstand bestuurbare wasmachine

Soms kom je van die noviteiten tegen waar je werkelijk niets van snapt. Ik zat vanmorgen, geheel op z’n zondagochtends, de “101 woonideeën” te lezen. Stuit ik plotseling op de volgende advertentie:

IMG_20140622_095552

Huh? Serieus?! Op afstand te bedienen??? WHY?????

Ik stel me zo voor: Je loopt naar de badkamer, je sorteert er de was, je neemt een berg wasgoed mee naar de wasmachine, je stopt het erin, je doet er wasmiddel en wasverzachter bij, je zet een kop thee, je loopt naar de bank, je gaat erop zitten (of je gaat stofzuigen, net waar je zin in hebt natuurlijk), en dan druk je op je afstandsbediening om de wasmachine te starten. Op afstand.

Je wacht.

De wasmachine is klaar, want dat kun je (op afstand) zien op je afstandsbediening. Je loopt naar de wasmachine, je haalt de was eruit, je klopt het uit, en je stopt het in de droger of je hangt het aan de waslijn.

Nogmaals: WHY? Am i missing the point here? Ik ben absoluut een voorstander van uitvindinkjes die het leven makkelijker en efficiënter maken. Maar als je dan écht iets wilt uitvinden dat enig nut heeft, bedenk dan het volgende apparaat:

Je ligt in je bed. Je drukt op je afstandsbediening. De was rolt automatisch de wasmachine in. De wasmachine regelt zichzelf. Als hij klaar is gooit hij alles vanzelf in de droger. Als die klaar is, wordt alles automatisch opgevouwen en gestreken. En als dat klaar is, rolt alles vanzelf weer je kast in. Je ziet op mijn afstandsbediening dat het klaar is. Je staat op.

Dus. Uitvinder van de Crystal Blue Wasmachine (nogmaals: WHY? De wasmachine is niet kristalblauw, en ik wil ook geen kristalblauwe was), als u dit leest, zou u mij dan uit kunnen leggen waarom deze wasmachine een afstandsbediening heeft?

Advertenties

One thought on “Een op afstand bestuurbare wasmachine

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s