Zomergast kijkt Zomergasten

Met een zucht keek ik zojuist naar wanneer ik hier voor het laatst iets postte. Meer dan een week geleden! Een gebrek aan inspiratie is het zeker niet. Ik heb het gewoon heel erg druk. Ik heb namelijk vakantie!

Ik moet ieder jaar weer lachen om hoe mijn zomervakantie verloopt. Die start standaard met een overdaad aan wilde plannen waar uiteindelijk helemaal niets van terecht komt. Maar dit jaar was ik eigenlijk een beetje bang dat ik, hoewel ik veel creatieve projecten op stapel had, te weinig plannen zou hebben om vijf weken mee te vullen. Nu, twee weken later, blijkt dat ik meer dan genoeg leuke dingen te doen heb, waardoor ik zelfs nog nauwelijks creatieve dingetjes heb kunnen doen. En ik dus ook even niets had om over te bloggen.

Gelukkig begon vanavond één van mijn lievelingsprogramma’s: Zomergasten. Het is misschien een beetje bejaard om dat als bijna-dertiger leuk te vinden, maar toch is het zo. 🙂 Voor wie het niet kent: Een Bekende of Onbekende Bekende Nederlander mag drie uur lang al zijn of haar favoriete tv-fragmenten laten zien en wordt daarover geïnterviewd, in dit geval door Wilfried de Jong. Fijn omdat er zoveel originele fragmenten getoond worden die ik in de meeste gevallen nog nooit heb gezien. Fijn omdat een gast eindelijk eens de tijd krijgt om te zeggen wat hij wil zeggen. Fijn omdat Wilfried het programma mag presenteren. Fijn omdat het programma live is (en er vandaag dus een glas water om ging dat vervolgens live door Freek de Jonge over tafel en in zijn haar werd gesmeerd dat vervolgens live door een achter-de-schermen-dame opgeruimd werd). Fijn omdat het geen sensatietelevisie is. Fijn omdat er geen reclames tussen zitten (waar ik sowieso geen last meer van heb sinds ik de tv een paar jaar geleden de deur uit deed). En fijn omdat ik zo drie uur lang de tijd heb om mijn handjes te laten wapperen en lekker een eind heen te haken. Het eindresultaat volgt spoedig!

Als jij de gast in Zomergasten zou zijn, welk tv-fragment zou je dan willen (laten) zien? Ik ga nog even nadenken over die vraag. Want op dit moment kom ik niet verder dan Barbapapa omdat ik altijd zo fijn kon fantaseren over zelf net zo flexibel zijn als Barbamama.

Tijd om dit stukje te posten. Huup huup, Barbatruc!

IMG_20140720_232654

Advertenties

2 thoughts on “Zomergast kijkt Zomergasten

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s