Prikbord voor een Prikkie

In mijn woonkamer staat een verwarmingsombouw met daar bovenop een grote plank waar ooit de tv op stond. Sinds ik een paar jaar geleden de tv de woonkamer uit deed (Geloof me, probeer het. Al is het maar voor twee weken, echt. Je weet niet hoeveel tijd je over houdt. Maar dat even terzijde) verzamelde zich allerlei troepjes en vondsten op de lege plank. Ook bekleedde ik een prikbord om de kale muur wat te breken, om alle snoeren achter te kunnen verstoppen en om leuke kaarten op te kunnen hangen. Best een gezellig hoekje.

IMG_20140729_224956

Maar de afgelopen tijd begon het hoekje me meer en meer tegen te staan. Al die prullaria en dat superdrukke en volle prikbord. En die net iets te ‘gebroken witte muren’. Ik wil het witter, ruimer en strakker! Een paar weken geleden was het zover: Ik verfde de muren en het houtwerk een stuk lichter (bijna helemaal wit) en ook de ‘tv-plank’ moest eraan geloven.

Nu restte me nog het opnieuw bekleden van het prikbord en het ontruimen van de tv-plank. Vandaag ging ik ermee aan de slag. Het prikbord kreeg een rustige, lichte achtergrond en (bijna) alle schelpjes, potjes en troepjes verdwenen in een kast. Wat vind je van het resultaat? Een verbetering? Of vond je het bord in zijn oude staat leuker?

(Kom maar op met die leuke kaarten! πŸ˜‰ )

IMG_20140730_162832

IMG_20140730_164206 IMG_20140730_163808 IMG_20140730_163657 IMG_20140730_162922

Zelf doen?
Koop een goedkoop prikbord, bijvoorbeeld bij de Xenos. Trek een stuk stof strak om het prikbord en niet het aan de achterkant vast met een nietpistool (die koop je voor een paar euro bij een bouwmarkt). Versier je bord met stukken stof, lint, knoopjes, touwtjes en andere leuke versiersels. Lintjes en touwtjes die je wilt gebruiken om kaarten of foto’s tussen te steken, kun je op enkele plaatsen op het bord nog extra vastzetten met het nietpistool, zodat de kaarten niet tussen de lintjes vandaan glijden. Klaar is kees! πŸ™‚Β 

Advertenties

9 thoughts on “Prikbord voor een Prikkie

  1. toch vond ik die eerste ook leuk, maar veranderen geeft natuurlijk weer nieuwe inspiratie
    het staat weer heel gezellig

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s