Banana Softserve

Tot voor kort had ik er nog nooit van gehoord: Een Softserve… Tot ik recepten tegenkwam op de blog van De Groene Meisjes! Volgens de meiden wordt het modellenijs genoemd, en dat kan ik me wel voorstellen. Want behalve fruit zit er niets in! En lekkerrrr dat het is..!

Zelf maken? Je kunt natuurlijk toevoegen wat je wilt, maar ik maakte ‘m zo!
(Kijk eventueel op de blog van de Groene Meisjes voor meer inspiratie!)

1. Schil een paar bananen, snijd ze in stukken en vries ze in.
2. Haal de bananen uit de vriezer en doe ze in de blender. Bedenk wel of je blender hier geschikt voor is, want de bananen zijn keihard! Mijn goedkope Hema-blender had er grote moeite mee. Ik moest ‘m tussendoor steeds stopzetten om het goedje om te scheppen.
3. Zet de blender aan. Voeg eventueel nog wat vocht toe om ervoor te zorgen dat de mesjes van de blender niet ‘droog staan’. Ik voegde een scheutje sojamelk toe, maar je kunt ook denken aan vruchtensap of yoghurt.
4. Schep het heerlijke mengsel in een bakje of beker, en lepelen maar!

IMG_20140804_111816 IMG_20140804_111849

Advertenties

3 thoughts on “Banana Softserve

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s