Ik heb geen tijd om me te haasten

Toen ik vorig jaar mijn Masterdiploma haalde kreeg ik van mijn moeder een jaarabonnement op de Flow. Superleuk! Eén en al blijheid, mindfulness, inspiratie en leuke DIY-spullen en projecten. Zo zaten er een tijdje geleden twee leuke raamstickers in het blad. En waar kan je deze spreuken beter ophangen dan naast je bureau op je werk?! Fijne reminder voor als ik me iets te gestrest door bergen paperassen en kilometers to-do-lijstjes heen werk… 🙂

IMG_20140920_142653

Advertenties

6 thoughts on “Ik heb geen tijd om me te haasten

  1. Haast is oprecht nergens goed voor. Als ik ergens te laat voor dreig te komen en ik sta voor een rood stoplicht met mijn fiets, dwing ik mezelf te denken: ‘die 20 seconden maken echt geen verschil’. Ik kom liever een beetje relaxed aan dan helemaal bezweet van het gestoord harde fietsen! Liefs, Eva

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s