Het Hippe Badkamertouwtje-om-het-licht-mee-aan-te-doen

Heb jij thuis een lichtknopje om het licht in je badkamer mee aan te doen? Jammerrr voor jou! Want dan heb je niks aan deze leuke doe-het-zelf! 🙂

Ik ben gezegend met een very old-fashioned touwtje om het licht in de badkamer mee aan te klikken. Ik besteedde er nooit veel aandacht aan, tot ik laatst besloot om het touwtje eens in de bleek te gooien. Na jarenlang meerdere keren per week door mijn paardenpoephanden te zijn vastgegrepen, werd het daar namelijk wel eens tijd voor…

En toen: EUREKA! Waarom ben ik er niet eerder opgekomen om het saaie witte touwtje met glow-in-the-dark-uiteinde te vervangen door een leuker touwtje? Zie hier het eindresultaat! (De kralen vind ik leuk, het touwtje ben ik nog niet helemaal tevreden mee. Maar das weer een projectje voor een andere keer…)

IMG_20140919_104038 IMG_20140919_104308 IMG_20140919_104351

Zelf doen? Easy!

Ik heb een mooi stuk schapenwol en een koperkleurig ijzerdraadje dubbel gevouwen . Hiermee heb ik een touwtje gevochten (door het ijzerdraadje blijft het touw lekker stevig). Vervolgens heb ik er houten kralen van verschillende formaten aan geregen, het uiteinde even netjes wegwerken, en klaar is Kees! 

Liefs Maaike

Advertenties

2 thoughts on “Het Hippe Badkamertouwtje-om-het-licht-mee-aan-te-doen

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s