Heerlijk plaid voor de prijswinnaar!

Een tijdje geleden hield ik hier een winactie om de eerste verjaardag van m’n blog te vieren. En Maaike werd de gelukkig winnaar van een zelfgemaakt plaid! Nadat zij haar wensen had doorgegeven ben ik aan de slag gegaan. Hieronder het resultaat!

Ik heb de lapjes meteen 2x geknipt zodat ik nog zo’n zelfde plaid kan maken. Dus mocht je interesse hebben… Binnenkort in de webshop! πŸ˜‰

(Pfff… Iedere keer als ik foto’s van m’n plaids op internet plaats, denk ik: Na zes jaar op mezelf wonen moet ik misschien toch echt eens een strijkijzer kopen. Maar mentaal ben ik daar nog altijd niet klaar voor… Dus sorry! Kijk maar even door de kreukels heen! πŸ™‚ )

IMG_20141005_181302

IMG_20141005_181357 IMG_20141005_181224

Advertenties

7 thoughts on “Heerlijk plaid voor de prijswinnaar!

  1. Pfoeeee wat is hij mooi! Echt prachtig! Het lijkt me heerlijk om dat zelf te kunnen maken en er dan ook nog eens een ander mee blij te maken! X

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s