My cute concrete house

Huisjes zijn helemaal hot. Huisjes als broodplank, huisjes als kaars, huisjes voor het raam, huisjes van hout, huisjes van metaal, huisjes voor vogels, huisjes als bed, huisjes van beton, huisjes huisjes huisjes. Ik vermoed dat het iets te maken heeft met een verlangen naar warmte, gezelligheid en huiselijkheid. Een verlangen naar ‘vroeger toen alles anders was’…. Of heb jij een andere theorie? In ieder geval:Ik vind de gezellige huisjes leuk!

De Xenos heeft die trend nu eindelijk opgepikt. (Dat lijkt bij grote ketens vaak wat langer te duren…) En hoe leuk! Toen ik laatst dit betonnen huisje (de middelste) bij de Xenos zag staan, kon ik daar natuurlijk niet vanaf blijven! Hij is te koop in twee maten en kost bijna niets. 😀

IMG_20140929_194153

Advertenties

2 thoughts on “My cute concrete house

  1. Huisjes 🙂 Ik heb hier er een aantal op een rijtje staan en ik word er elke keer blij van. Elk huisje laat me denken aan waar/wanneer/van wie ik hem heb gekregen. Zo leuk, heb jij dat ook?

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s