Bossen Bloemen en Bergen Klussen

Vandaag een foto van een heerlijk bosje bloemen op m’n eettafel (Echt, koop bloemen voor jezelf! Koop van die lekkere goedkope stengels bij de Deen en schik er zelf een bos van. Daar word je blij van!) omdat ik opeens door mijn voorraadje klaargezette blogs heen was. En dat is niet omdat ik niets creatiefs doe. In tegendeel. Maar ik zit weer in de verboden fase. De fase waarin ik duizend dingen tegelijk doe en er dus helemaal niets af komt.

Ik ben drie verschillende plaids aan het naaien, ik ben een deken aan het haken, ik heb leuke kussenhoesjes genaaid maar daar moeten nog knoopsgaten in en de steekkeuzeknop van m’n naaimachine is stuk, ik ben bezig met een fotoprojectje voor boven de bank, ik heb een ontzettend gave nieuwe stoel die nog even ‘afgestyled’ moet worden, ik ben een schattig hoekstoeltje aan het schilderen en bekleden met stof,  ik heb vrolijke opbergers voor washi-tape gemaakt die nog gefotografeerd moeten worden, ik heb (met hulp van m’n vader) vier eetkamerstoelen (voor de tuin) en een lief buikkastje geschuurd en die moeten nog geschilderd worden, ik ben een vlaggetjeslijn aan het maken, ik ben een dip dye tas aan het naaien enzovoorts enzovoorts enzovoorts…. (En het ergste is dat al die spullen door mijn hele huis heen slingeren).

En oja. Ik maak lijstjes. Van dingen die ik moet doen en in welke volgorde ik ze moet doen. En dan houd ik me er niet aan en moet ik weer nieuwe lijstjes maken. Om me niet aan te houden. En in de tussentijd moeten jullie het maar even met dit blije bossie doen.

Dan ga ik nu even een stoel schilderen. Of nee, eerst de hal zuigen en opruimen. Of zal ik beginnen met foto’s van zelfmakers? Ik kan ook een leuk programma kijken en ondertussen haken. Of kleuren uitzoeken voor het buikkastje. Nou ja, eerst maar een kop thee zetten…

IMG_20141026_142113 IMG_20141026_142043

Advertenties

8 thoughts on “Bossen Bloemen en Bergen Klussen

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s