Mijn moooooie RAR design schommelstoel!

Soms worden mooie kansen zomaar in je schoot geworpen…

Op een fijn avondje een tijd geleden, zat een vriendin bij mij te borrelen. “Ik vind jouw stoelen toch nog steeds zo mooi!”, zei ze. “Dat komt goed uit”, zei ik grinnikend. Toen de stoelen zes jaar geleden werden bezorgd en ik het plastic eraf haalde, had ik al spijt van mijn aankoop. Veel te klassiek, veel te glimmend, veel te degelijk, veel te groot. Jakkes.

En dus, toen die vriendin zei hoe mooi ze de stoelen vond, was de koop snel gesloten. Zij betaalde mij een leuk bedrag voor de twee stoelen, en daarvan kon ik precies mijn lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: Een Eames rockingchair. Nee, geen echte. Want zรณveel geld waren mijn stoelen nou ook niet meer waard. Maar wel een echte nepperd! En ik ben er heeeeeeel blij mee!

En nu de grootste uitdaging: Mijn woonkamer opnieuw inrichten… Er is een groot leeg gat ontstaan op de plaats waar de twee fauteuils stonden. Voor nu even heerlijk want ik heb heeeel veel ruimte om allerlei op te knappen meubels te schilderen. Maar het is eigenlijk geen porum… I’ll keep you posted! (Eerst maar eens heeeerlijk genieten van de aanblik van ย mijn nieuwe aanwinst!)

IMG_20141116_192751 IMG_20141116_192815 IMG_20141116_192840

Advertenties

12 thoughts on “Mijn moooooie RAR design schommelstoel!

  1. Fijn! Ik ben nog steeds heeeeellll blij met jou veel te groot, klassiek maar o zo mooie stoelen ๐Ÿ™‚ . Geniet lekker van je nieuwe aanwinst. Binnenkort weer ff borrelen?

  2. Pingback: Nieuw interieur voor bijna Noppes! | Gekkiggeitje

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s