Horizontale Kerstvakantie

Oeps, wat een rust hier op mijn blog!

De avonden van de laatste werkweken van 2014 heb ik voornamelijk horizontaal doorgebracht. En sinds vrijdagmiddag de vakantie begon, is er aan die horizontale toestand niet veel veranderd. Slapen, boekje lezen, tijdschriftje bladeren, muziekje luisteren, middagdutje doen, de kat plat knuffelen, naar mijn mooie kerstboom staren, en zelfs in het horizontaal drinken van warme chocomel ben ik behoorlijk vaardig geworden. En eigenlijk bevalt dat me prima dus heb ik besloten om daar nog even mee door te gaan. 🙂

Maarrrrr…. Stiekem voer ik natuurlijk af en toe ook wat diagonale en verticale activiteiten uit. Er liggen namelijk bergen projectjes die bijna af zijn (maar mooie foto’s maken mid-winter is echt onmogelijk), er zijn wat leuke veranderingen in mijn huisje, en ik barst van de inspiratie! Dus tot begin 2015! (En eerst heeeeele fijne feestdagen!)

x Maaike

IMG_20141223_080521

Advertenties

8 thoughts on “Horizontale Kerstvakantie

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s