Nieuw interieur voor bijna Noppes!

Weet je nog dat ik laatst het geluk had om mijn twee fauteuils (waaraan ik me al jaren ergerde) om te ruilen voor een prachtige design-schommelstoel? Nou, dat was nog niet alles!

Ik speurde namelijk al een tijdje het internet af naar een mooie tweedehands bank. Want mijn eigen bank, hoe lekker hij ook zat, was even gehaast en ondoordacht uitgezocht als de twee fauteuils waar ik zo graag vanaf wilde. Hij was wit (lekker handig als je van spaghetti houdt), klein (lekker handig als je van een tukkie houdt), een beetje truttig (lekker handig als je steeds meer naar stoere industriële inrichtingen neigt) en had geen lounge-gedeelte (lekker handig als je een echte couch-potato bent). Meer dan zes jaar poogde ik in de raarste houdingen te ontspannen op de bank. TOT ik laatst een gloednieuwe ongebruikte bank op marktplaats aantrof, waar iemand voor een prikkie vanaf wilde. Ook nu was de deal gauw gesloten. Een paar weken later wist ik mijn eigen bank aan iemand anders te verpatsen. En dus zit ik nu heerlijk (met gestrekte beentjes!) te loungen en te chillen en te hangen op mijn nieuwe bank! (En zoals je ziet Guus de Poes ‘m ook al goed gekeurd!)

IMG_20150104_183429 IMG_20150104_183928

Maarrr… Er was meer geluk! Ik kreeg een mailtje van Evelien van de site Fotografille dat ik 70 euro had gewonnen om te besteden bij Webprint! Maarrrr… Daarover later meer!

Liefs Maaike

Advertenties

3 thoughts on “Nieuw interieur voor bijna Noppes!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s