Roze wol(k) en houten knopen

Sinds ik een tijdje geleden deze leuke roze zigzagdeken haakte, ben ik helemaal verliefd op deze kleurencombinatie. En toen ik nog iets later de allertofste houten knopen in een winkeltje vond, kón ik niet anders dan de roze wol en de houten knopen combineren!

En dit is dan het resultaat: Een heerlijke, dikke, roze kussenhoes met een sluiting met houten knopen. Welke kant de voorkant is, mag je zelf bepalen. 😉 Zeg nou zelf: Die wil je toch gewoon hebben? (Of cadeau doen aan iemand die lief roze babytje heeft gekregen?) Breng een bezoekje aan mijn webshop voor de details! (En als ie is uitverkocht, stuur je mij gewoon een mailtje. Want het is geen straf om nog zo’n heerlijke hoes te haken!)

Liefs Maaike

IMG_20150104_194535 IMG_20150104_194646 IMG_20150104_194835 IMG_20150104_195018

Advertenties

4 thoughts on “Roze wol(k) en houten knopen

  1. Pingback: Pink Pink Pink | Gekkiggeitje

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s