Mooi groen is niet lelijk

Een tijdje geleden was ik bij een vriendin in Brussel. Zij vroeg mij of ik haar wilde leren haken, en dus gingen we op zoek naar wol voor haar. En hoe ik ook m’n best deed om de hand op de knip te houden: Zet me in de buurt van mooie bollen wol en ik moet iets meenemen. En zo kwam het dat ik niet veel later een leuke granny had gehaakt van deze mooie groene en blauwe kleurtjes. Thuis gekomen naaide ik er een kussenhoes bij waar ik de granny op vast zette, en tadaaa! Hij is klaar voor de shop!

IMG_20150104_194105 IMG_20150104_194253 IMG_20150104_194332

Interesse? Neem een kijkje in mijn kleine gezellige Etsy-winkeltje!

Liefs Maaike

 

Advertenties

3 thoughts on “Mooi groen is niet lelijk

  1. Pingback: Deel 2 in de categorie: Mooi groen is niet lelijk! | Gekkiggeitje

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s