De bank en het onmogelijke stopcontact

Kun je je nog herinneren dat ik laatst een blog schreef over de oneindige hoeveelheid keuzemogelijkheden voor het wandplankje boven mijn bank? Nou, ik ben eruit hoor!

IMG_20150104_183429

Maar voordat ik het eindresultaat onthul, wil ik eerst iets vertellen over de aanloop naar dit feestelijke moment. 😛

Bijna zeven jaar geleden kocht ik dit huis. Ik zette er een bank in en liet de ruimte erboven leeg. Ten eerste omdat ik ongelofelijk kieskeurig ben en dus geen ‘Ikea-kunst’ boven mijn bank wilde. Ten tweede (en dat is ook de belangrijkste reden) omdat er een stopcontact midden in mijn muur zit. Echt, ik kan er nog steeds niet over uit. Welke ongelofelijke Hans Worst heeft verzonnen om een stopcontact middenin een muur (die overduidelijk bedoeld is om een bankstel tegenaan te zetten) te plaatsen, op zo’n hoogte dat het absoluut onmogelijk is om er een kunstwerk op te hangen??

IMG_20150104_184211

Toen na zes jaar de opwinding, verbazing en frustratie over mijn stopcontact waren afgezakt, ging ik op zoek naar een oplossing. En die vond ik in de vorm van een leuk Ikea (tja, toch Ikea dus) wandplankje! En na nog iets langer zoeken vond ik allemaal mooie afbeeldingen op Etsy en liet ik mooie zelfgemaakte foto’s afdrukken. En na nog iets langer zoeken en denken maakte mijn vader een klein gaatje in het wandplankje zodat er nu een lang verlengsnoer onder mijn bank ligt en het maffe stopcontact onzichtbaar is geworden.

En dan nu Dames en Heren, het eindresultaat! (Oké, voorlopig, want het wordt een wisselende collectie. Haha, stuur nu je zelfportret op als je ook boven mijn bank wilt! 🙂 )

IMG_20150118_161927

Oja, voor de mensen die op de vuurtoren hebben gestemd: Hij komt eraan, maar dan in het groot! Ik kreeg een leuk aanbod van een printshop. Ik een grote gratis print, zij een review op mijn blog. Nou, een echte Hollander laat zich dat geen twee keer vertellen, dus de vuurtoren is onderweg!

Advertenties

6 thoughts on “De bank en het onmogelijke stopcontact

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s