De nieuwste oude aanwinst: Een rookstoel!

Onze gemeente heeft een facebookpagina waar mensen hun ‘huisraad’ te koop kunnen aanbieden. Vorige week kondigde iemand op deze pagina een garagesale aan, en er stond een plaatje van een hele toffe oude stoel bij. ‘Die is voor mij!’ riep ik onmiddellijk. Want bij de beste vondsten moet je niet twijfelen. Een uurtje later zat ik in de auto om mijn nieuwe oude aanwinst op te halen. En wat is ie leuk! Hij zit heel fijn. Met een balkje aan de achterkant kun je de rugleuning schuiner zetten. Helemaal high-tech!

Inmiddels staat hij in mijn woonkamer, maar wel bedekt met een leuk plaid want de kussens zijn echt te afzichtelijk voor woorden. Poes Guus is er niet meer vanaf te meppen, en ruikt inmiddels zelf naar ‘oude stoel’. Nu nog even inspiratie opdoen! Wat zal ik er eens mee gaan doen?

Wat vind jij? Voorzien van een nieuwe laag zwarte verf? Of juist kaal maken en wit schilderen? En met wat voor stof zal ik de kussens bekleden?

IMG_20150208_153858

Advertenties

9 thoughts on “De nieuwste oude aanwinst: Een rookstoel!

  1. O wat vind jij toch altijd een mooie dingen! Hmm moeilijk, misschien eerst de stof veranderen? En dan kun je altijd nog kijken of je de rest gaat verven. X

  2. Wat een leukerd! Ik zou idd voor een leuke stof gaan en dan kijken welke kleur erbij gaat passen om de leuning te verven.

    • Ja, dat lijkt me ook een wijze volgorde. Mijn eerste idee was: Wit verven! En toen dacht ik aan de enorme hoeveelheid werk om die zwarte verf weg te werken… 🙂 Eerst maar eens kijken of ik iets moois tegenkom dat bij zwart past!

  3. Pingback: WIPpies | Gekkiggeitje

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s