It’s all so quiet… Shhh… Shhh…

Ken je dat? Dat je iets heel graag wilt hebben maar dat je dat dan niet van jezelf mag kopen omdat het te duur is en niet nodig is?

Zo ben ik in de afgelopen jaren regelmatig over onderstaande mooie poster van Plint gestruikeld, maar steeds was er geen goede reden om zomaar zo’n mooie poster te bestellen. TOT (je voelt ‘m al aankomen) ik een tijdje geleden tijdens het shoppen struikelde over een lief klein boekhandeltje dat helaas moest gaan sluiten. En zij hadden tot mijn grote plezier de poster in de uitverkoopbak liggen. Voor een heel fijn prijsje! En nu prijkt hij op wat eerst een grote lege kastdeur was. Ik kan me geen beter uitzicht voorstellen als ik ’s morgens mijn ogen open doe!

(En minstens net zo fijn: Het duurt nog maar heeeeel even voor de merels weer in de bomen achter mijn huis neerstrijken voor hun lenteliedjes!)

IMG_20150104_182915 IMG_20150104_183250

PS: Ken je Plint al? Plint combineert leuke en mooie gedichten met werk van illustratoren en beeldend kunstenaars op poëzieposters, raamgedichten, kussenslopen en nog veel meer. Leuk voor scholen en kinderen, maar ook zeker voor volwassenen en thuis! 

Advertenties

2 thoughts on “It’s all so quiet… Shhh… Shhh…

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s