Hookieboek… Zoekieboek… ehh… boekiehook!

Het is wat rustig op mijn blog. Genoeg te doen en genoeg ideeën, maar er moest eerst even iets anders gebeuren.

WANT

Een maand geleden kreeg ik via mijn webshop de vraag of ik een leuke deken uit mijn webshop ook in de maat 2,40m x 2,40m kon maken. Binnen een maand. Ehh… Natuurlijk! Ik sloeg enorme voorraden wol in en rekende uit hoeveel ik per week en per dag zou moeten haken om op tijd klaar te zijn. Daar ging ik. Minimaal 8 centimeter per dag, 240 cm breed.

En het is gelukt! Het is een heerlijke, dikke, zachte, warme, vrolijke en vooral gigantische deken geworden. Ik doe ‘m straks op de post en hoop dat de ontvanger er heel blij mee is. En hoewel zo’n groot project natuurlijk altijd leuk is om te maken, ben ik nu toch ook wel heel blij dat hij af is en dat ik weer verder mag met al mijn andere leuke projectjes. Stay tuned!

Liefs Maaike

IMG_20150411_135950 IMG_20150411_135845 IMG_20150411_135913 IMG_20150411_140029

Advertenties

5 thoughts on “Hookieboek… Zoekieboek… ehh… boekiehook!

  1. Wauw, wat een project en dat binnen een maand. Ik zou hier jaren over doen denk ik 😉 Mooie kleuren ook!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s