Just for me, myself and I

Eigenlijk belanden alle spullen die ik maak in mijn webshop. Of ik geef ze cadeau. Of ik maak ze op bestelling. Nu een keertje niet!

Bij een wolwinkel (zo eentje waar je maar over de prachtige bollen blijft struikelen) vond ik een hele mooie kleur die absoluut mee moest. Ik kocht een paar bollen en maakte een heerlijke omslagdoek. Lekker voor ’s avonds op de bank of in de tuin. Helemaal voor mezelf. Just for me, myself and I. Lekker puh!

IMG_20150225_183904 IMG_20150426_164701 IMG_20150426_164834

Advertenties

4 thoughts on “Just for me, myself and I

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s