Vogeltjes + aardewerk = kostenpost

Ik wil zo graag een beetje een stoerder interieur, maar dat gaat niet altijd samen met mijn grote voorliefde voor petieterige vaasjes en prulletjes en schaaltjes en vogeltjes van keramiek… Ik struikelde bij een tuincentrum over dit pittige ding. En voor anderhalve euro kon ik die toch echt niet laten staan!

(Voor wie nieuwsgierig is en denkt ‘wat is dit nu weer voor flauwekul-post’, er is een WIPpies-post (Work In Progress) in de maak om u allen te updaten over aaaaaal die leuke ideeën die nog steeds niet af zijn. 😛 En gelukkig: Binnenkort ook meer posts over dingen die WEL zijn afgekomen. Ook wel eens leuk. 😉 )

IMG_20150426_164556

IMG_20150426_163406 IMG_20150426_163506 IMG_20150426_163608

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s