Next level

Dertig worden… Ik hik er al maanden tegenaan en vandaag is het zover. Ik vind het toch een dingetje hoor! Nooit meer twintiger zijn, vanaf nu echt volwassen moeten doen, je zaakjes op orde moeten hebben, een beetje op moeten gaan schieten als je nog een gezin wilt stichten… Ik realiseerde me gisteren dat er sinds kort niet meer om mijn legitimatie wordt gevraagd bij de kassa als ik een fles wijn koop. En om het er nog even flink in te wrijven, valt er een dag voor je verjaardag een envelop met een uitnodiging voor het uitstrijkje op de deurmat. Goh. Bedankt.

Gelukkig mag ik vandaag op schoolreisje naar Duinrell met mijn groep 7 en kan ik mijn schrikbarend hoge leeftijd meteen even keihard ontkennen in de achtbaan en de splash!

(En ja, ik weet best dat je dankbaar moet zijn voor verjaardagen, dat je het jaar weer overleefd heb, blablabla. Maar sommige verjaardagen leveren gewoon een weemoedig gevoel op als je nog niet daar bent waar je als kind had gedacht te zijn op je dertigste… 😉 )

Ik bekijk het vanaf nu gewoon maar anders:

I don’t have birthdays. I level up! 

IMG_20150610_190614 IMG_20150610_190811

Advertenties

2 thoughts on “Next level

  1. Pingback: Opruimchallenge week 2 en 3: De overloop en de badkamer | Gekkiggeitje

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s