Zwoele Zomeravonden

De zomervakantie zit erop. En wat heb ik het heerlijk gehad. Luieren, lezen, leuke uitstapjes, domme series kijken, slapen, nieuwe projecten opstarten, oude projecten afronden, dingen in huis opknappen, met meubels schuiven, pinterest plunderen…

Genoeg gedaan en genoeg te doen dus! En toch… bleef het hier heel stil! Anders dan beloofd! Ik kan er niets aan doen: Ik had er gewoon even geen zin in. En toen ik bijna twee jaar geleden met mijn blog begon, heb ik mezelf beloofd dat mijn blog alleen voor de fun zou zijn. Geen verplichtingen! En daar heb ik afgelopen weken even heerlijk gebruik van gemaakt!

Inmiddels begint het weer te kriebelen en wil ik jullie graag alle heerlijke projecten en gekkiggeitjes laten zien. Ik ga proberen om morgen even een flinke lading foto’s te maken, zodat ik voor komende weken weer een heleboel gezellige blogjes klaar kan zetten. So you better be prepared!

Liefs Maaike

PS: Op onderstaande foto’s zie je een paar mooie LED-ballen van de Hema die in de boom boven mijn sloot hangen. Overdag laden ze zichzelf op en ’s avonds gaan ze branden. Erg gezellig! Tip: Ik kocht ze vorig jaar aan het einde van de zomer in de uitverkoop. Houd de Hema dus in de gaten..!

IMG_20150822_213231 IMG_20150822_213524

Advertenties

One thought on “Zwoele Zomeravonden

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s