Appeltjes aan de bomen

Een collega bood me laatst een grappig  tafeltje aan om op te knappen. Het was van haar moeder geweest, maar eigenlijk paste het niet langer in haar interieur. En dus werd het tijd om er afscheid van te nemen.

Het tafeltje zwierf eerst een tijdje door mijn huis en kelder, wachtend op de juiste inspiratie. Die inspiratie kwam toen ik weer eens liep te struinen in een stoffenwinkel. Ik struikelde over een grappige rol zeil. Knalrood met appeltjes! Ik wist meteen waar ik die voor wilde gaan gebruiken!

Het tafeltje schuurde ik goed en mijn vader (jaja, daar issie weer!) repareerde een pootje. Een lekkere lik knalrode verf erop, en ten slotte het lieve zeiltje er bovenop.  Supercute toch?

Liefs Maaike

IMG_20150913_185337 IMG_20150913_185539 IMG_20150913_185631 IMG_20150913_185928

Advertenties

3 thoughts on “Appeltjes aan de bomen

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s