Het behang en de keuken

Een aantal jaar geleden kwam ik er net iets te laat achter dat mijn badkamer lekte en dat de keukenmuur daardoor drijfnat was geworden. Het duurde dan ook niet lang voor het stucwerk stukje bij beetje van de muur kwam brokkelen. Geen gezicht natuurlijk, maar ik besloot eerst de lekkage op te lossen en de muur goed te laten drogen.

En toen…..

Gebeurde er niets. De keukenmuur bleef lelijk, afgebrokkeld en grijzig. Het was niet dat ik me er niet aan ergerde. Nee, in tegendeel. Maar soms is er gewoon even geen geld en tijd om een klus op te laten knappen. Bovendien kwamen er regelmatig urgentere klussen tussendoor.

Tot deze zomer. Ik had gezien dat mijn nieuwe buren hun muren hadden laten stuken door een vriend, ik trok de stoute schoenen aan en vroeg of hij ook bij mij aan de gang zou willen gaan. En ja hoor! Niet veel later had ik weer een keurig glad muurtje!

Ondertussen had ik snode plannen bedacht voor het muurtje. In alle woonbladen die ik verslind had ik van die mooie exotische groene behangetjes gezien. Maarrr… de één nog duurder dan de ander! 200 Euro voor een rol behang..! Ja, doei! Opeens liep ik bij de Praxis tegen een heeeel fijn behangetje aan, nog mooier dan de dure woonbladversies!

Hup, behangetje tegen de muur en de rest van de keuken in een fris nieuw wit jasje. Zo zou je toch niet zeggen dat de keuken al zo’n 35 jaar oud is??

Ik ben er heel blij mee. Groen is op dit moment helemaal mijn kleur! Bang dat ik het behang snel zat raak? Nee hoor. Het behang zit namelijk praktisch tegen mijn gasfornuis aan, en het kan niet anders dan dat zeeeeer binnenkort de eerste klodders spaghettisaus langs mijn behang druipen…. Volgend jaar maar weer behangen dus! 🙂

Liefs Maaike

IMG_20150913_193642 IMG_20150913_194014 IMG_20150913_194625 IMG_20150913_194712

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s