De laptophoes die onmiddellijk zijn functie verloor…

Weet je nog de vakantie voordat je brugklasser werd? Met je moeder op zoek naar een (veel te) grote schooltas, schriftjes, kaftpapier, pennen, agenda… En dan op de eerste dag met al je gloednieuwe spullen naar je gloednieuwe school met het streven om al die gloednieuwe spullen supermooi en netjes te houden.

Aan het begin van deze maand startte mijn nieuwe opleiding tot kindercoach. Een moment waar ik al maanden naar uit keek. En tja, bij zo’n eerste schooldag horen nieuwe spulletjes! En dus kocht ik bij de Hema een paar ontzeeeeeettend leuke schriftjes (die ik vergeten ben op de foto te zetten) en maakte ik voor mijn laptop een toffe gewatteerde hoes zodat ik hem veilig mee kan nemen!

_sorryvoordespammaarikhebruziemetinstagram (12) _sorryvoordespammaarikhebruziemetinstagram (11) _sorryvoordespammaarikhebruziemetinstagram (13) _sorryvoordespammaarikhebruziemetinstagram (14) _sorryvoordespammaarikhebruziemetinstagram (9) _sorryvoordespammaarikhebruziemetinstagram (10)

Een paar kleine sidenotes:

  1. De laptop bleek ik niet nodig te hebben tijdens de studiebijeenkomsten…
  2. Mijn lieve bejaarde laptop overleed een week erna…. (gelukkig past mijn nieuwe laptop er ook prima in!)

Mocht je ook zoiets willen? Let me know!

Liefs Maaike

Advertenties

One thought on “De laptophoes die onmiddellijk zijn functie verloor…

  1. Lieve Maaike, wat ontzettend gaaf dat je een opleiding tot kindercoach gaat volgen! Enne, dank nog voor je fijne reactie op mijn blog. Delen helpt zo. X

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s