Een monsterlijke terugkeer!

I’m back!

De laatste maanden waren nogal hectisch. Vijf dagen in de week werken, één dag in de week studeren aan de andere kant van het land, mijn eigen coachingspraktijk opstarten en dan de dagelijkse gang van zaken van afwassen (ach, dat kan wachten), schoonmaken (daar heeft m’n moeder gelukkig mee geholpen), de hond uitlaten (lekker lang, want dan hoef ik niet meer af te wassen), boodschappen doen (recordsnelheid 3:54 minuten voor grote boodschappen) en de kat knuffelen (een goede reden om horizontaal op de bank te liggen).

EN NU IS HET VAKANTIE!

En dus tijd om weer eens wat creatiefs te doen. Om te beginnen met de monstertjes hieronder…

Want oeps. Een tijdje geleden is mijn buurvrouw bevallen van de lieve Quinn en natuurlijk ben ik hem gauw gaan bewonderen. Maar oeps. Mijn kraamcadeautje was toen nog niet af. En oeps. Ik kon er maar geen tijd en energie voor vinden. Maar joepie! Hij is af!

Een monstermuts en monsterknuffel op verzoek gemaakt!

20160724_130943-01 20160724_131036-01 20160724_131225-01

Advertenties

5 thoughts on “Een monsterlijke terugkeer!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s