About

Hoe combineer je tientallen hobby’s en oneindig veel interesses?

Schrijven, tekenen, naaien, shoppen, paardrijden, wandelen, fotograferen, mensen, beeldhouwen, het milieu, lezen, filosoferen, mijn kat Guusje, tuinieren, sauna, humor, literatuur, de natuur, kunst en cultuur, zoeken en vinden, theater, politiek, dieren, schilderen, muziek, wetenschap, het niet-wetenschappelijke, interieurs, maatschappelijke ‘uitdagingen’, yoga, haken, reizen, ont-wikkelen, delen…

IMG_20140806_001300

Mijn naam is Maaike. Ik ben een zelfbenoemd duizendpoot en eeuwig op zoek naar balans. Balans tussen werken, leren, ontspannen en ontwikkelen. Tussen denken, voelen en doen. Tussen achteruit, vooruit en even stilstaan.
Toen mijn eeuwige zoektocht een klopjacht dreigde te worden, stimuleerde een vriendin mij om een blog te beginnen. Ventileren, overzicht, focus, feedback. En ruimte voor alle eerder genoemde onderwerpen. Ze zou zomaar de (voorlopige?) oplossing gevonden kunnen hebben!

Hoewel ik hier van alles post, ben ik mijn blogs toch meer en meer gaan richten op leuke DIY’s, wonen, allerlei creatieve onderwerpen en op mijn kleine Etsy-webshopje. In de komende tijd hoop ik mijn blog meer richting te geven en hoop ik mijn Etsy-webshop verder uit te kunnen breiden.

Ik wens je veel plezier en hopelijk inspiratie op mijn blog! Enne… Als je iets wilt vragen of zeggen, schroom dan niet om te mailen!

Liefs Maaike
gekkiggeitje@ziggo.nl

Volg mij via:

Bloglovin
Facebook
Instagram
Pinterest

Of klink rechtsonder in beeld op ‘volg’. Je krijgt dan voortaan een mailtje als ik een nieuw bericht op mijn blog plaats!

Advertenties

15 thoughts on “About

 1. Herkenbaar!!!! Ik vroeg me weleens af of er ook andere mensen zijn die zoooooooveel interesses hebben en van de hak op de tak springen… ja dus! Bloggen helpt, kan ik uit eigen ervaring zeggen!

 2. Duizendpoot??? Miljoenpoot lijkt mij meer van toepassing!
  Veel plezier met je nieuwe inspiratiebron. Als het bloggen maar geen “moeten” wordt. 🙂
  Doeg Carina

 3. Ik las je reactie op mijn blog en ben daarom even bij jou komen gluren. Wat een vrolijk blog en leuke ideeën! Dat van de kaartjesverzamelwoede herken ik, ben vandaag zelf met twee nieuwe thuisgekomen 🙂

  Nog veel blogplezier gewenst!

  Elske

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s